15 Eylül 2014 Pazartesi

zeytin ağacı

Tatlı insanlarla vakit geçirirseniz tadınız kaçmaz.

Salacak'ın üst kısımlarında harika manzaralı bir bahçe partisi. Dolu dolu kokteyller hem el yapımı hem de bizim eller de yapıp yapıp yeni şeyler denetiyorlar. Tabii herkesin içkiye bir bakış açısı var.
Sağ tarafta bir DJ köşesi ve harika çalıyor. Sol tarafa ara ara gidip, yahu insan burada yaşarsa ölmez hayalleri falan. Manzara acayip. İlke dilinde mötiş.
Herkeslerin keyfi yerinde. Hem uzun zamandır görmediğim arkadaşlar orada, hem de yeni tanıştığım tatlılar. En tatlısı da zaten her zamanki gibi yanımda :) Şımarmasın.

İçtik güldük dertleştik falan derken, sabaha verilen harika bir kahvaltı sözüyle ayrıldı herkesler. Kafalar sarhoş. Sözler tabii ki tutulmayacak zanları sonucunda, tatlılardan birinin işi çıktı, birilerinin baş ağrısı falan, biz 3 kafadar, oraya mı buraya mı gitsek arasında daha çok acıkarak kendimizi Kalamış Divan'a atıverdik. Ve abartmıyorum yaklaşık 4 saat süren kahvaltı serüvenimizi envai çeşit suşi ile noktaladıktan sonra sizinle paylaşmak istediğim bir kaç çıkarım var!

Bazı şeyler olur.
Hem de bazı kötü şeyler. Sonra inanmak zorundasınız ki, önünüze çıkan iyi şeyler bazen kötü şeylere neden olabilir, kötü bir şey yaşadığınızı sandığınızda eğer biraz sabrederseniz harika bir şeye dönüşebilir.
Sabredin. Çok  değil az sabır gösterin ve sabır gösterirken de hayatın avucunuzun içinden akıp gitmesine izin vermeyin.
Çünkü iyi insan iyi insandır, bencil ise bencil. Unutmamak gereken şey iyi insanlar da bazen bencildir.
Geride kalanı bırakın geride. Herkes hak ettiği yer şu an olduğu yerdir. Merak etmeyin.

Hayat zor mu? Evet zor.
Bir zaman önce bir daha mutlu olamayacağına inanan birini tanıdım. Herkes ona zamanla her şey geçecek derken, o zamanla geçecek tek şeyin zaman olduğuna inanıyordu.Yanıldı.

Sonra pazar sabahı kahvaltıda, Esin masada bir şey dedi.

Zeytin ağacı, zeytin ağacıdır. İspatlamak için uğraşmazsın. Hayat işte bu kadar yalın.

Mutlu olun.

Herkeslere iyi haftalar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder