27 Ocak 2015 Salı

yılmaz özdil dangozluğu

27-01-2015 tarihli yazısında,  yine istikrarlı biçimde, tarih ve başlık ağırlıklı nokta vuruşu tarzından ödün vermeden Yunanistan seçimleri nezdinde Aleksis Cipras ve Türkiye değerlendirmesi yapmış kendileri..

Tüm metin için 

1 paragrafı olduğu gibi kopyala yapıştır yapıyorum: 

Refah partisinden milletvekili seçilen, Refah kapatılınca Fazilet partisine geçen, Fazilet kapatılınca Saadet partisine geçen, Saadet’ten ayrılınca Has partiye geçen… Ve “ben solcuyum” diyen Mehmet Bekaroğlu’nu yönetici yaptı. İşsizler için kolları sıvayan Bekaroğlu, işsizlerin dua ederek iş bulmaları için, partiye mescit açtırdı.

Şimdi Mehmet Bekaroğlu'nun traji komik bütün siyasi varlığı bu olsun olmasın, böyle yazıldığında daha etkili olduğu ve kulağa bir ahenk bıraktığı aşikar! (annem ne de güzel yazmışçılar için)


Kendi yönteminin tıpkısının aynısı ve benim için Yılmaz Özdil Gazeteciliği:

Ege Üniversitesi Gazetecilikten mezun olduktan sonra, Yeni Asır gazetesinde, sonra Milliyet gazetesinde, bir sene sonra Sabah gazetesinde, bundan dört sene sonra Star gazetesinde, ayrıldıktan sonra Sabah gazetesine dönüp, atv haber genel yayın yönetmenliğini üstlenip, sonrasında Hürriyete geçip, sonra Star haber bülteni ve sonra Sözcü gazetesi vs. **


**Vikipedi, Yılmaz Özdil 

İsterseniz bir gazeteciye daha aynı internet sitesinden bakabilirsiniz





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder